Рибна піца



Рибна піца


Піцу напевно люблять усі народи. Але в кожній країні роблять її по-своєму. І раз вже ми полюбили це блюдо, то у нас немає правильного і неправильного підходу до її приготування. Ми за креатив і варіативність. Піца стала практично нашою народною стравою, і нехай італійці не ображаються, у нас багато таких відкритих пирогів, тому піца тільки розширила цей перелік.

Є вегетаріанські піци, є м'ясні, з морепродуктами, з різними видами сирів, і з грибами і квасолею, а у мене просто рибна. Якщо врахувати, що в піці є три обов'язкових моменту, і вони дотримані, то це означає, що страві можна присвоїти цю назву.

А саме: перший момент — кругла, тонкий коржик, другий момент – наявність томатної пасти або томатів, а третій – сир. Я вирішила зробити піцу з тунця, але взяла не свіжоморожений, а консервований.

Інгредієнти:
тісто без дріжджове, листкове, готове 250-300 г;
банка консервованого тунця — 1шт.;
помідор — 1 шт.;
цибуля ріпка — 1 шт.;
сир — 100 г;
сметана — 2 ст. ложки.

Етапи приготування піци.


Тісто для піци зробити не складно, але часто грішу, беру готове, економія часу. Тісто розкатала.

11


І хоча воно було по формі квадратне, примудрилася викласти його в круглу форму.

22


Ще й невеликі бортики по краях оформила. Для піци я взяла консервований тунець.

33


Розім’яла виделкою і виклала рівномірно на тісто.

44


Почистила цибулю і нарізала тонкими кільцями.

55


Помідор нарізала теж тонкими кільцями. Поклала на цибулю кільця томату.

66


Натерла сир на дрібній тертці.

77


Змастила сметаною, натертий сир точно так само, рівномірно виклала на помідори і цибулю.

88


Поставила випікатися. Нагріла духовку до 180 градусів. Випікала 30 хвилин.

99


Готову, рум'яну піцу переклала на блюдо.

1010


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок