Кабачкова піца



Кабачкова піца


Мої діти дуже люблять піцу, тому, коли я побачила цей рецепт, відразу ж взяла його на замітку. Впевнена, що така піца також сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою. Готується вона досить просто, не потрібно возитися з тістом, чекати поки воно підійде і т. д. А результат перевершить всі ваші очікування.

Інгредієнти:
— 2 середніх кабачка;
— 2-3 курячих яйця;
— 300 г пшеничного борошна;
— 1 чайна ложка розпушувача;
— сіль;
— за бажанням можна додати зелень;
— майонез;
— начинка може бути будь-якою і залежати від ваших уподобань. У мене була начинка з ковбаси (200 г), помідорів (2-3 середніх) і сиру (150-200 г).

Приготування кабачкової піци.


Кабачки помити (якщо шкірка у них щільна, то краще її обрізати) і натерти на тертці. Краще використовувати крупну тертку. Посолити і залишити хвилин на 20-30. За цей час кабачки пустять сік, який потім потрібно буде віджати. Якщо цього не зробити, то тісто вийде дуже рідким і просто не зможе пропектися, і ви отримаєте замість основи кашу.

11


Додати до кабачка яйця і борошно з розпушувачем. Якщо ви будете робити з кропом, то в цьому кроці потрібно додати дрібно посічену зелень.

22


Тісто добре перемішати і якщо хочете, ви можете додати свої улюблені спеції. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом (можна використовувати маргарин) і посипаємо панірувальними сухарями. Якщо у вас немає під рукою сухарів, можна скористатися манкою. Поки розігрівається духовка, ми зробимо начинку. Для цього ріжемо помідор не товстими кружечками.

33


Довільно нарізаємо ковбасу.

44


Сир тремо на тертці.

55


На дно форми викладаємо наше кабачкове тісто.

66


Зверху викладаємо начинку. У мене це ковбаса помідор.

77


Зверху посипаємо тертим сиром.

88


Робимо сіточку з майонезу.

99


Запікаємо в духовці, яка у нас вже розігрілася до 180 градусів. У мене на запікання пішло 20 хвилин.

Не потрібно поспішати витягувати піцу з форми після запікання. Дайте їй охолонути, інакше ризикуєте зламати.

1010


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок