- Переглянути -
Переглянуло: 47479   |  Коментарів 0

Тефтелі у пароварці


Інгредієнти:
Куряче філе 500 г
Рис довгозернистий 100 г
Свіжий імбир 20 г
Лавровий лист 4 шт.
Сік лимонний 2 ст. л.
Кунжутне масло 30 мл
Морська сіль 3 г
Вода кип ’ ячена 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.

- Переглянути -
Переглянуло: 6616   |  Коментарів 0

Парові ковбаски зі скумбрії


Інгредієнти:
Скумбрія 800 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Маргарин 30 г
Бульйон рибний 50 мл
Петрушка свіжа 20 г
Часник 3 зубчика
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглянуло: 6131   |  Коментарів 0

Сирне суфле в пароварці


Інгредієнти:
250 гр знежиреного сиру
1-2 ст.лож цукру (або за смаком)
2 яйця
1 ч.лож. кукурудзяного (картопляного) крохмалю
3-5 ст. лож. молока
ваніль, сіль
вершкове масло (або оливкове) для змащування форми.

- Переглянути -
Переглянуло: 6763   |  Коментарів 1

Фаршировані перці на пару


Інгредієнти:
фарш з яловичини - 600гр.,
пластівці вівсяні (геркулес)- 60гр.,
перець солодкий-4шт.,
яйце-2шт.,
зелень рубана будь-яка - 2ст.л.,
сир-50гр.,
сіль і приправа.

- Переглянути -
Переглянуло: 3641   |  Коментарів 0

Shefkuhar.com.ua

Пароварка кулінарні рецепти.

Якщо ваші пошуки привели вас на цей сайт, це означає, що ви вже є щасливим володарем пароварки або ж ви маєте бажання поекспериментувати, шукаєте нові незвичайні рецепти для пароварки. На сайті розміщено кілька сотень рецептів страв на пару, які не змусять простоювати ваш чудо-агрегат на полиці для посуду і не залишать вас і вашу сім'ю без живильної, корисної та смачної їжі. Якщо в силу різних причин, ви не придбали пароварку, а лише замислюєтеся про це, тоді на користь прийняття такого рішення послужать аргументи «за».

Перш за все, відкиньте убік стереотип, що їжа, приготована на пару, є долею вегетаріанців або язвеників. Упередження щодо того, що страви, які зазнали паровій обробці, виходять сухими і прісними, помилкові і нічим необгрунтовані. До того ж вона призначена і використовується в приготуванні не тільки овочів, але і таких страв як пудинги, каші, омлети і десерти. Страви з птиці і риби, насичені ароматом спецій і трав, що додаються в ємність при приготуванні, особливо смачні і поживні.