Кабачки це не тільки смачно, але і корисно, а якщо проявити трохи фантазії можна їх нафарширувати. Начинок для фарширування кабачків безліч, ось один з таких рецептів. Таке блюдо можна подавати як закуску і як друге блюдо. Дуже легкий і швидкий рецепт.
Яловича печінка смажена з цибулею - як смачно, так і корисно. Можна їсти в гарячому вигляді з гарніром, можна в холодному, поклавши шматочок печінки з цибулькою на чорний хлібець.
Картопля по-французьки - смачна страва, рецепт якої не здасться складним навіть починаючим кулінарам. Насправді, це страва, приготована з картоплі і м`яса в духовці. Все, що вам потрібно для цього рецепту - це цибуля, свинина, сир і картопля. Приготувати страву нескладно, крім того, така рецептура не забере у вас багато часу. М'ясо попередньо треба відбити - так воно стане ніжним і буде практично танути в роті. Крім того, для отримання більш вишуканого смаку, м'ясо попередньо маринують у соусі зі спеціями. Потім підготовлену вирізку кладуть на деко разом з цибулею, картоплею і сиром. Страва виходить не тільки смачною, але і ситною.
Омлет виходе щільний, не обпадає і зберігає смак навіть холодним!
Все робіть по нормі і не збивайте. І висота омлету буде такою, яку ви спочатку заплануєте.
Картопля з грибами і сиром - зазвичай безпрограшне поєднання продуктів. А якщо оформити таку закуску у вигляді веселих та їстівних гніздечок, то таке блюдо займе гідне місце на святковому столі і стане прикрасою. Щоб приготувати таке оригінальне блюдо, не знадобиться багато часу.