Відкрити категорії

Картопля, фарширована фаршем


Картопля, фарширована фаршем


Інгредієнти:
Картопля - 20 штук,
Фарш - 350-400 грам,
Яйце - 1 штука,
Цибулина - 1 штука,
Вершки - 200 грам,
Вершкове масло - 70 грам,
Сіль та перець - за смаком
Масло рослинне - пару ст. ложок,
Вода - 50 мілілітрів.

Спосіб приготування:
Картоплю промити та очистити. Бажано, щоб картоплини були приблизно однакової форми. Вирізати серединку. Противопригарне деко змастити рослинною олією і викласти в нього картоплю отвором вгору.

Картопля, фарширована фаршем

Рекламний блок

Фарш (яловичий, свинячий, курячий або суміш яловичини зі свинячим) викласти в миску. Вбити в нього яйце, додайте спеції, посолити і поперчити. Цибулину очистити, нарізати невеликими кубиками. У фарш можна додати сирої нарізаної цибулі, а можна його попередньо обсмажити на рослинній олії до прозорості.

Картопля, фарширована фаршем



Перемішати і готовим фаршем начинити картоплю.

Картопля, фарширована фаршем



У сковороді розтопити вершкове масло, додати вершки, перемішати і прогріти. До кипіння не доводити. В деко з фаршированою картоплею влити воду і олійно-вершкову суміш.

Картопля, фарширована фаршем



Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Смачного!

Рекламний блок
Картопля, фарширована фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Іванна
Смакота...
фото
Роман
Приготував фаршировану картоплю... Готував згідно рецепту.Гіршого я ше не їв.Дочка теж не схвалила...
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com