Куряче філе під сиром



Куряче філе під сиром


Інгредієнти:
Куряча грудка - 1000гр.,
Сир російський 50% - 150 гр.,
Помідори - 2 шт.,
Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
Сіль за смаком,
Імбир (корінь) - 15 гр.,
Суміш перців - за смаком,
Масло рослинне - 3 ст.л.

Спосіб приготування:
Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці.

Куряче філе під сиром



Змішати спеції із сіллю.
Сир натерти на крупній тертці.

Куряче філе під сиром



Помідор вимити, обсушити і нарізати кружечками, товщиною близько 5 мм.

Куряче філе під сиром



Цибулю очистити і нарізати півкільцями.

Куряче філе під сиром



М'ясо натерти сумішшю спецій, скласти в закриту ємність і залишити на 15-20 хв.

Куряче філе під сиром



Деко для запікання змастити олією. Викласти філе.
Зверху викласти цибулю.

Куряче філе під сиром



На цибулю викласти помідор. Поставити запікатися.

Куряче філе під сиром



Коли шматочки м'яса дещо зменшаться, цибуля буде напівготові, а помідор "прив'яне", дістаємо страву з печі.
Для надання соковитості м'ясу, можна нанести на шматочки соус бешамель (в крайньому випадку майонез) або встановіть серед м'яса склянку з теплою водою. Зверху присипаємо шматочки м'яса сиром.

Куряче філе під сиром



Готовність м'яса визначаємо за відсутності червоно-рожевого кольору всередині шматка. М'ясо має бути білим.

Куряче філе під сиром



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Дмитро
А можна імбир чимось замінити ???
фото
admin
Можна навіть зовсім без імбиру, просто додати улюблені спеціі, які Вам до смаку.
фото
Маря
а на скільки градусів ставити пічку ??

А на скільки градусів ставити піч ??
фото
admin
180-190 градусів.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок