Пиріг-плов



Пиріг-плов


Інгредієнти:
Дріжджове тісто - 300 гр.,
Куряче філе - 200-250 гр.,
Курага - 70-100 гр.,
Цибуля - 2 шт.,
Рис - 1 склянка,
Спеції за смаком (сіль, перець, куркума, базилік і т.д.)

Спосіб приготування:
Дріжджове тісто розкачати тонким шаром і застелити змащену маслом форму для випікання.

Пиріг-плов



Потім нарізати півкільцями цибулю. Курагу замочити в окропі на пару хвилин, а куряче м'ясо промити під проточною водою і нарізати шматочками (як вам більше подобається).

Пиріг-плов



Потім обсмажити в казані на олії цибулю до золотистого кольору, додати до неї м'ясо, відокремлене від кісточок і курагу. Все обсмажити. Попутно відварити рис до напівготовності.

Пиріг-плов



Потім інгредієнти викласти шарами. Спочатку йде шар рису.

Пиріг-плов



Далі йде шар м'ясної начинки.

Пиріг-плов



Потім знову шар рису, шар м'ясної начинки і знову шар рису. Верхній шар посипати приправами.

Пиріг-плов



Шари накрити краями тіста.

Пиріг-плов



Пиріг-плов поставити в розігріту до 190 градусів духовку і випікати до утворення золотої скоринки.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок