Кабачок під сиром



Кабачок під сиром


Інгредієнти:
1 кабачок (близько 20-25 см),
150 г сиру,
пару столових ложок рослинної олії та майонезу,
1-2 зубчики часнику,
щіпка червоного меленого перцю,
1 столова ложка борошна,
сіль.

Спосіб приготування:
Кабачок помити, очистити від шкірки. Порізати кубиками.

1 столовою ложкою рослинного масла змастити форму. Викласти кабачки, рівномірно розподіливши.

Присипати борошном, скропити 1 столовою ложкою рослинного масла. Посолити, поперчити.

Кабачок під сиром



Поставити десь на 20 хвилин у духовку з температурою 180-190'C.

У цей час підготувати інші продукти. Видавити часник через прес.

Натерти сир соломкою або на крупній тертці.

Вийняти з духовки кабачки, змастити зверху майонезом. Зверху викласти половину сиру, на нього часник.

Присипати залишком сиру.

Кабачок під сиром



Поставити знову в духовку на 20 хвилин, виставивши температурний режим 200'C.

Смачного!





Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок