Відкрити категорії

Голубці ліниві


Голубці ліниві


Інгредієнти:
800 г м'ясного фаршу (краще свинячий)
половинка невеликого кочанчика капусти
1 невелика морква
1 невелика цибулина
1 яйце
100 г рису
сіль і перець за смаком

Для соусу:
невеликий пучок зелені
300 г томатів у власному соку
400 г сметани
сіль за смаком

Спосіб приготування:
Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Зливаємо воду.

Голубці ліниві

Рекламний блок

Моркву тремо на крупній тертці, капусту, ріпчасту і зелену цибулю дрібно ріжемо. У м'ясний фарш додаємо рис, яйце і овочі, солимо, перчимо і вимішуємо до однорідності.

Голубці ліниві



З фаршу формуємо круглі котлети, кладемо їх в глибоку сковороду або сотейник.

Голубці ліниві



Сметану і томати кладемо в блендер і розмелюємо в пюре. Додаємо сіль і дрібно нарубану зелень.

Голубці ліниві



Заливаємо цим соусом голубці.

Голубці ліниві



Доводимо вміст сковороди до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо під закритою кришкою 20-30 хвилин.

Смачного!

Рекламний блок
Голубці ліниві


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Інна
Дуже смачно і просто в приготуванні!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com