Омлет щільний



Омлет щільний


Інгредієнти:
На одне яйце - 30 г молока,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Нагріти спочатку духовку до 180 градусів.

Змазати форму вершковим маслом.

У миску розбити яйця. Влити молоко, посолити.

Перемішати до повного змішування. НЕ ЗБИВАТИ!!!

Омлет щільний



Перелити обережно у форму і поставити запікатися в духовку на 15 хвилин.

Омлет щільний



По закінченню часу - поглядати, як зарум'яниться - відкрити духовку і попробувати пальцем. Пружно - готово.

Змазати зверху масличком і подавати.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
даша
Рецепт зовсім поганий і не практичний.. Не раджу!
фото
Христина
це найпростіший рецепт ! Що в ньому „ не практичного” ? :-)
фото
kvitoslava
сьогодні спекла цей омлет моя трирічна донечка з'їла його за лічені хвилини!!! ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ ;-)
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок