Курячі котлети



Курячі котлети


Інгредієнти:
Яйце куряче 1 шт.
Сіль ½ ч.л.
Куряча грудка 300 г
Хліб пшеничний 50 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Вершкове масло 40 г
Рослинна олія 40 мл
Сухарі панірувальні 4 ст.л.
Молоко 100 мл.

Спосіб приготування:
Курячі грудки ріжемо на невеликі шматочки. Одночасно замочуємо сухий хліб в молоці.

Курячі котлети



За допомогою м'ясорубки подрібнюємо курку разом з розмоченим у молоці хлібом, додаємо сіль та перець за смаком. Перемішуємо фарш до однорідності.

Курячі котлети



Фарш ділимо на 4 частини (із зазначеної кількості курки виходить 4 котлети), робимо з нього щось на зразок коржів і в середину кожнго коржа кладемо по шматочку вершкового масла.

Курячі котлети



Тепер надаємо фаршу форму котлет так, щоб масло залишилося всередині.

Курячі котлети



Кожну котлету обвалюємо в сухарях, потім в збитому яйці, потім знову в сухарях і смажимо на помірно розігрітій сковороді з маслом до утворення золотистої скориночки з обох сторін. Якщо котлети товсті, можна ненадовго накрити кришкою.

Подавати курячі котлети найсмачніше з картопляним пюре і свіжими овочами.

Курячі котлети



Їсти їх треба обережно, щоб масло випливало як можна менше.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок