Картопляні крокети



Картопляні крокети


Інгредієнти:
Вершки 35-40% 40 мл
Картопля 700 г
Кінза (коріандр) 10 г
Кріп 15 г
Петрушка 15 г
Борошно пшеничне 60 г
Яйце куряче 2 шт.
Манна крупа 35 г
Сухарі панірувальні 4 ст.л.
Масло для фритюру 700 мл.

Спосіб приготування:
Відварену до готовності картоплю розтовкти. Влити вершки, яйце, всипати зелень!

Картопляні крокети



Добре вимішати, можна міксером. Всипати манкута ретельно перемішати.

Картопляні крокети



Мокрими руками скачати рівненьку кульку. Обкачати в борошні!

Картопляні крокети



Потім злегка у яйці.

Картопляні крокети



На закінчення обваляти кульку в сухарях.

Картопляні крокети



Смажити картопляні кульки в гарячому маслі до золотистої скориночки.

Картопляні крокети



Викласти готові крокети на серветку, щоб прибрати зайве масло.

Картопляні крокети



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок