Печінка свиняча по-московські



Печінка свиняча по-московські


Інгредієнти:
Свинна печінка 350 г
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Масло вершкове 75 г
Панірувальні сухарі 3 ст. л.
Сіль 3 щіпки
Перець чорний мелений 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування свинячої печінки-московські нам знадобиться печінка, ріпчаста цибуля, панірувальні сухарі, вершкове масло, сіль і перець чорний мелений.

Печінка свиняча по-московські



Свинячу печінку промиваємо, обтираємо рушником і нарізати великими плоскими шматками.

Печінка свиняча по-московські



Посипаємо шматки печінки сіллю й чорним меленим перцем.

Печінка свиняча по-московські



Обвалюємо шматочки печінки в панірувальних сухарях.

Печінка свиняча по-московські



Обсмажуємо на вершковому маслі (40 грам) з двох сторін.

Печінка свиняча по-московські



Печінку обсмажуємо не сильно, але до повної готовності (червоний сік витікати не має).

Печінка свиняча по-московські



Знімаємо готову печінку зі сковороди, додаємо вершкове масло, що залишилося й обсмажуємо нарізану кільцями цибулю.

Печінка свиняча по-московські



На печінку викладаємо обсмажену цибулю. Подаємо печінку по-московські в гарячому вигляді з гарніром на обід.

Печінка свиняча по-московські



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок