Вареники з сиром



Вареники з сиром


Інгредієнти:
675 г борошна,
1,5 склянки холодної води,
500 г сиру,
1 столова ложка цукру,
2 яйця,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:
Приготувати тісто.
Всипати борошно на стіл гіркою, зробити в ній поглиблення. Розбити в поглиблення 1 яйце, сіль ч.ложку і поступово додаючи воду, замісити круте тісто.

Вареники з сиром



Для начинки: Сир розім'яти виделкою. Додати сіль (1ч.л.), цукор за смаком і яйце.

Вареники з сиром



Все добре перемішати.

Вареники з сиром



Розкачайте тісто. Гарненько посипте борошном дошку і тонко розкачайте тісто з допомогою качалки.

Вареники з сиром



Розкочуйте тісто від середини до краю.

Вареники з сиром



За допомогою склянки виріжте кола з тіста. Попередньо присипте борошном, щоб не прилипала склянка.

Вареники з сиром



Отримані кружечки можна ще розкачати, щоб вони були ще тонше.

Вареники з сиром



Далі візьміть один коржик з тіста, і покладіть 1.ч.л начинки в самий центр.

Вареники з сиром



Складіть коржик навпіл.

Вареники з сиром



Зліпіть кінчики тіста пальцями. І так до кінця.

Вареники з сиром



Отримані вареники викладіть на присипану борошном дошку (у цей момент ви можете відварити або заморозити вареники).

І, до речі, з залишків тіста, можна просто зробити ось такі фігурки або відварити з варениками прості коржики.

Вареники з сиром



В киплячу підсолену воду, покладіть по черзі вареники.

Вареники з сиром



Коли вареники спливуть на поверхню, нехай ще покиплять 2 хвилини і можна виловлювати шумівкою. В цілому варити 7-10 хвилин.

Вареники з сиром



В чашку з готовими варениками додати масло і можна подавати на стіл.
Смачно зі сметаною.

Вареники з сиром



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Олег
Граммы пишутся скорочено "г" а не "гр"!!!
фото
admin
Дякуємо за уточнення.
фото
Наталя
А де ж сода чи дріжджі в тісті? Чи це пельмені?
фото
naumenko
Тісто тут дійсно як для пельменів. Використовується дуже холодна вода. Можна замість води використовувати кисле молоко (кефір), в цьому випадку додавати 1 ч.л. соди.
фото
ніна
що зробити щоб сир не був дуже рідкий?
фото
naumenko
Якщо сир рідкуватий, потрібно відкинути його на марлію та придавити на годину-дві чимось важким. Зайва сироватка стече.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок