Гуляш з курячим філе і печерицями



Гуляш з курячим філе і печерицями


Інгредієнти:
Куряче філе 350 г
Гриби печериці 200 г
Морква 120 г
Цибуля ріпчаста 120 г
Томатна паста 70 г
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Сметана 130 г
Бульйон курячий 200 мл
Сіль 2 г.

Спосіб приготування:
Підготувати куряче філе, гриби, сметану, томатну пасту, обчищену цибулю і моркву.

Цибулю і моркву нарізати шматочками середнього розміру, злегка обсмажити на рослинній олії.

Гуляш з курячим філе і печерицями



Додати і також трохи обсмажити шматочки вимитого і обсушенного курячого філе, нарізаного невеликими скибочками.

Гуляш з курячим філе і печерицями



Тепер додаємо чисті печериці, нарізані пропорційно курячого філе.

Викласти на сковорідку томатну пасту, розмішати трохи, залити гарячою рідиною. Посолити, приправити прянощами. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 15-20 хвилин.

Гуляш з курячим філе і печерицями



Сметану з'єднати з борошном, розмішати.

Гуляш з курячим філе і печерицями



Додати сметану з борошном в загальну масу, розмішати, щоб не було грудочок. Тушкувати ще 10 хвилин.

Гуляш з курячим філе і печерицями



Подавати «гуляш» в гарячому вигляді.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок