М'ясо в яблуках



М'ясо в яблуках


Інгредієнти:
Свинина близько 1 кг
Яблуко 1 велике
Рослинне масло 30 гр
Цибуля 1 шт
Часник 4 зубчики
Сіль, суміш перців.

Спосіб приготування:    
Спочатку цибулю з часником обсмажити в сотейнику (каструльці) на рослинній олії.

М'ясо в яблуках


     
Поки смажиться цибуля, наріжемо м'ясо на невеликі шматочки.

М'ясо в яблуках



Додамо його до цибулі, теж обсмажимо, потім додамо чашку окропу.
Щоб м'ясо ледь закрилося. Багато води не треба! Зате саме час додати сіль і спеції за смаком. 

М'ясо в яблуках


    
Тушкуємо так 1:00, а краще 1,5 години. Воду не підливаємо. За пів-години до готовності додаємо яблука, нарізані часточками.

М'ясо в яблуках



Тушкуємо під закритою кришкою. Пів години пройде, перемішали і страва готова!

М'ясо в яблуках



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок