Котлети з щуки



Котлети з щуки



Інгредієнти:
для фаршу (пропорції на всю кількість філе з 2-кілограмової щуки):
900 г філе щуки,
1 велика цибулина,
2 ст.ложки масла для пасерування,
100 г свіжого білого батона (або 40 грамів висушеного),
150 г молока,
100 г вершків 20% (може, трохи більше),
білок яйця,1
1 ст.ложка солі,
мелений чорний та білий перець за смаком.

Спосіб приготування:
Промиваємо щуку від слизу, чистимо і розділяємо на філе. Виходе десь до 1 кг. чистого рибного м'яса.

Котлети з щуки



Робимо з нього фарш. Цибулю мілко шаткуємо та обсмажуємо на вершковому маслі до м'якості і рум’яного кольору. Батон ріжемо на невеликі шматочки і підсушуємо в духовці, заливаємо його молоком. Прокручуємо на м'ясорубці два рази філе, цибулю і батон.

Котлети з щуки



Теперь фарш потрібно трохи відбити.

Котлети з щуки



Додаємо в фарш сіль, чорний і білий перець, вершки, збитий білок.

Котлети з щуки



Робимо котлети, змочуючи руки в теплій воді.

Котлети з щуки



Та смажимо до скоринки. Доводимо у духовці до готовності ще 20 хвилин.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок