Борщ пісний



Борщ пісний


Інгредієнти:
Квасоля суха 1 ст.
Цибуля велика 1 шт.
Морковка середня 1 шт.
Буряк середный 1 шт.
Білокачанна капуста 200 г
Картопля середня 3 шт.
Перець духмяний та чорний мелений 1 дрібка
Томатна заправка або паста
Лавровий лист 2 шт.
Сіль
Олія 2 ст. л.
Петрушка свіжа 1 пучок.

Спосіб приготування:
Квасолю помити і замочити на 1-2 години в холодній воді .

Перекласти квасолю в каструлю , залити 4 л. холодноъ води і варити додавши дрібку солі.

Борщ пісний



Через 25 хвилин після того, як закипіла квасоля, додати буряк, порізаний соломкою.

Борщ пісний



Цибулю очистити, помити і порізати кубиками.

Борщ пісний



На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Борщ пісний



Картоплю порізати кубиками, моркву потерти на крупній тертці.

Борщ пісний



Капусту порізати соломкою.

Борщ пісний



Коли буде майже готова квасоля, додати в каструлю моркву, картоплю, капусту, перець запашний і лавровий лист - варити 10 хвилин, а потім додати томатну заправку або кілька ложок томатної пасти - варити ще 20-30 хвилин.

Борщ пісний



Викласти в каструлю зажарку, додати сіль і перець за смаком, і дрібно посіченою петрушку.

Борщ пісний



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/borsch-postnyj




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок