Печериці з сиром та сметаною



Печериці з сиром та сметаною


Інгредієнти:
Гриби шампіньйони 300 г
Сметана 170 г
Борошно пшеничне 25 г
Сир твердий 100 г
Сіль
Суміш італійських трав 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Підготувати гриби, сметану, сир, борошно.

Шампіньйони промити, нарізати на 4 частини. Викласти у вогнетривку форму. Посолити. Перемішати і на 15 хвилин відправити в духовку в'ялитися при 200 ° C.

Печериці з сиром та сметаною



Поки в'яляться гриби, з'єднати сметану і борошно.
Сир натерти на дрібній тертці, 2/3 сиру додати в сметану з борошном, перемішати.

Печериці з сиром та сметаною



Готові гриби вийняти з духовки.

Печериці з сиром та сметаною



Розподілити сметанну масу поверх, розрівняти за допомогою виделки. Посипати сиром, що залишився.

Печериці з сиром та сметаною



Поставити ще у духовку на 10-15 хвилин .

Печериці з сиром та сметаною



Подавати в гарячому вигляді. Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок