Картопляні кульки





Інгредієнти:
700г картоплі
вершки
вершкове масло 30-50гр
яйце
борошно
сухарі.

Спосіб приготування:
Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Розім'яти, додати вершкове масло, вершки (або молоко) і збити міксером до однорідності (так виходить як густий крем, дуже ніжно).

Далі за схемою. Пюре остудіть (так щоб можна було не обпектися коли ліпиш кульки), Сформувати кульки (завбільшки з волоський горіх), обваляти в борошні, змастити яйцем. Запанірувати в сухарях. Обсмажити у фритюрі до появи скоринки.
Смачного!



Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: