Крученики із свинини з грибами



Крученики із свинини з грибами



Інгредієнти:
1 кг свинячого філе
800 г шампіньйонів
цибуля ріпчаста 1-2 шт.
борошно - 4-5 ст.ложок
базилік, орегано, майоран, тим'ян
сіль, перець
рослинна олія.


Спосіб приготування:
Свиняче філе помити, порізати шматками товщиною 1 см. Відбити як на відбивні, посолити, поперчити.

Шампіньйони дрібно порізати,обсмажити на рослинній олії до готовності, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до легкого золотистого кольору. Посолити, поперчити, додати приправи за смаком.

Відкласти трохи начинки з грибів, ми її будемо використовувати потім.

Беремо відбите м'ясо, накладаємо начинку з грибів, звертаємо рулетиком.

Можна злегка підігнути краї (як в голубці), щоб начинка з боків не визирала. Потім кожен рулетик гарненько обваляти в борошні й обсмажити на рослинному маслі з обох боків.

Борошно скріплює, тому м'ясо не треба нічим зв'язувати, воно не розвалиться.

Коли м'ясо обсмажиться і покриється золотистою скоринкою, потрібно перекласти крученики в каструлю, перекласти кожен шар смаженими грибами і залити будь-яким бульйоном або водою, посолити, додати приправи. Бульйон повинен покрити крученики.

Ставимо тушкувати на 40-50 хвилин. Можливо і більше, все залежить від ступеня підсмажування м'яса та кількості отриманих кручеників.

М'ясо виходить дуже м'яке і ніжне, просто тане у роті.

Смачного!




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: