Відкрити категорії

Суп з рибними фрикадельками


Суп з рибними фрикадельками


Інгредієнти:
1 л рибного бульйону (або овочевого)
250 г філе риби
1 зубчик часнику

Рекламний блок
1 цибулинка
2 шматки черствої булки
трохи молока
1 яйце
2-3 картоплини (або близько 1/2 ст. Ріса)
1 морква
раст.маслом
сіль, перець, зелень.

Спосіб приготування:
Рибне філе прокрутити в м'ясорубці разом з цибулею (половина цибулини) і часником.

Додати розмочену в молоці і добре віджату булку, яйце, сіль, перець, все перемішати.

З отриманого фаршу сформувати невеликі фрикадельки. Якщо фарш вийшов занадто рідким, формуючи фрикадельки, віджати зайву рідину.

Морква і залишок цибулі нарізати, злегка обсмажити на олії.

Бульйон довести до кипіння, покласти картоплю (кубиками), рис, варити 10 хвилин.

Потім покласти фрикадельки, обсмажені цибулю і моркву, зелень, посолити і варити суп ще 10 хвилин.

В кінці можна ще додати лаврушку та перчик і дати супу настоятися під кришкою.

Супчик легкий, фрикадельки виходять найніжніші!
Смачного!

Рекламний блок
Суп з рибними фрикадельками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua