Турецькі коржі Піде



Турецькі коржі Піде


У Туреччині, як і в будь-якій іншій країні, люблять фастфуд. Але якщо ми більше звикли до американських гамбургерів і картоплі фрі, то у них вулична їжа носить національний характер: на прилавках ви можете побачити коржі з начинкою. Однією з таких страв є піде з м'ясним фаршем і овочами. Зверху за вашим бажанням її покриють тонкою скоринкою сиру або яєчної яєчню.

Ці тонкі вузькі човники з апетитною, ароматною і ситною начинкою в Туреччині люблять всі. Якщо ви не збираєтеся незабаром відвідати цю казкову країну, а спробувати цю корж хочеться вже сьогодні, ви можете приготувати її у себе на кухні.

Інгредієнти:
Для коржа:
1 ст. води;
дріжджі - 1 ч. л.;
сіль - 1 ч. л.;
цукор - 1 ч. л.;
рослинне масло - 1 ст. л.;
2 ст. борошна.

Для начинки:
300 г фаршу;
1 перець;
1 цибулина;
1 томат;
сіль;
чорний перець;
2-3 зубчики часнику;
рослинна олія;
150 г твердого сиру або моцарели;
3 ст. л. пасти з червоного перцю або томатної пасти.

Покрокове приготування турецьких коржів з фаршем.


Додайте в теплу воду, дріжджі.

11


Після того, як вони розчиняться, введіть в масу оливкову олію, сіль, цукор, борошно.

22


Добре відбийте тісто руками і залиште на 30-40 хвилин.

33


Фарш викладіть на гарячу сковорідку.

44


Помийте овочі і подрібніть їх.

55


Додайте у фарш цибулю і часник, тушкуйте 5-7 хвилин.

66


Покладіть начинку інші овочі. Остудіть начинку.

77


Увімкніть духовку (180 градусів). Розділіть тісто на 4 частини.

88


Кожну частину розкачайте і намажте пастою з червоного перцю.

99


Загорніть краї коржа і защипайте їх.

1010


Так, щоб вийшла човник, чи відкритий конверт.

1111


Покладіть на піде начинку.

1212


Зверху накрийте шматочками сиру.

1313


Готуйте коржі 15-20 хвилин.

1414


Подавайте піде теплими (з зеленню і томатами).




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок