Макарони по-флотськи з тушонкою



Макарони по-флотськи з тушонкою


Приготовані по-флотськи макарони відносяться до числа тих універсальних страв, які завжди виручають, якщо немає часу, сил і фантазії на приготування чогось оригінальнішого. Ситне, просте і не відрізняється особливою оригінальністю, це блюдо в той же час є дуже смачним.

Готую його частенько з м'ясним фаршем і навіть паштетом, але найбільше ми з чоловіком любимо макарони по-флотськи з домашньої тушонкою. Так, саме з домашньої смачною, апетитною і повністю натуральною, без всяких там ГМО. Коли мама з села передає нам пару банок тушонки з свинини, то першим ділом я завжди купую пачку макаронів, щоб приготувати просте і смачне блюдо.

Так що поспішаю поділитися рецептом приготування макаронів по-флотськи з тушонкою. Для святкового столу воно навряд чи підійде, але в якості ситного обіду — саме те, що «доктор прописав».

Інгредієнти:
0,5 кг макаронних виробів (я зазвичай беру локшину);
домашня тушонка;
сіль і чорний мелений перець - за смаком;
2 цибулини середніх розмірів;
рафінована соняшникова олія — для смаження.

Як приготувати блюдо.


Спочатку приготуємо самі макарони. Найбільше я люблю використовувати для приготування цієї страви локшину - довгі і плоскі макаронні вироби.

11


Їх я відварюю в підсоленій воді, попередньо розламуючи на 3 частини. Коли макарони зварилися, відкидаю їх на друшляк, щоб пішла вся рідина.

22


Поки варяться макарони, займемося цибулею і м'ясом. Ріпчасту цибулю необхідно очистити від лушпиння і порізати дрібними кубиками.

33


Розігріваємо сковороду на рафінованій олії і відправляємо туди нарізану цибулю. Обсмажуємо до злегка золотистого стану.

44


Настав час тушонки.

55


Відкриваємо банку і відправляємо кілька столових ложок її на сковороду — для такої кількості макаронів я беру трохи більше половини 0,5-літрової банки.

66


Накриваю сковороду кришкою і хвилин 10 чекаю, поки тушонка трохи «розійдеться» . Потім ложкою подрібнюю трохи її, щоб не було великих шматків.

77


Додаю тушонку з цибулею до готових макаронів, посипаю чорним меленим перцем, досолюю, якщо треба, а потім усі інгредієнти добре перемішую. Виходить смачне, ситне і апетитне блюдо, яке поєднується з будь-яким салатом, а особливо смачно виходить з самим простим — з помідорами.

88


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок