Відкрити категорії

Домашні енергетичні батончики




Багато продуктів, що продаються в магазинах, ненатуральні, а тому користі від них немає. Це стосується і магазинних енергетичних батончиків, які разом з білками, жирами, містять ароматизатори, загусники, консерванти.

В цьому випадку ви завжди можете приготувати домашні енергетичні батончики. Такий продукт можна давати дітям, оскільки він впливає на їхню пам'ять, мозкову діяльність, так і самим батькам не завадить перекусити таким батончиком в обід. Тому просто приготуйте енергетичні батончики, і буде достатньо кілька штучок, щоб зарядитися вітамінами на весь день!

Інгредієнти:
200 г чорносливу;
100 г обсмаженого арахісу;
200 г кураги;
50 г насіння льону;
50 г кунжут;
100 г волоських горіхів;
100 г сушеної журавлини;
50 г очищеного і обсмаженого насіння соняшнику.

Готуємо енергетичні батончики.


Візьміть журавлину, курагу, чорнослив і залиште все на 10 хв. в холодній воді.

1


Потім злийте воду і промийте сухофрукти. Далі відправте все в блендер (або пропустіть через м'ясорубку). Перемішайте.

2


Масу перекладіть у велику миску, додайте туди волоські горіхи і арахіс. Перемішайте руками, накрийте миску і приберіть його в холодильник на 30 хв.

3


Потім розділіть масу на 6 частин. Приготуйте насіння, кунжут і насіння льону. Висипте все в різні глибокі тарілки. Далі 2 кульки посипте кунжутом, інші 2 — насінням льону, а ще 2 – насінням.

4


І загорніть кульки пергаментом, щоб вийшов батончик.

5


Завертайте батончики з боків – повинна вийти цукерка.

6


Приберіть десерт в холодильник на пару годин.

7


Насолоджуйтеся смакотою!


Домашні енергетичні батончики
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ксюша
Один із смачних рецептів смачної та корисної їжі! Прекрасний перекус для тих, хто дотримується принципів здорового харчування. В батончику є складні вуглеводи і білки у вигляді горіхів. Моя маленька донька не знайома ще з цукерками з шкідливими рослинними жирами. З такими цукерками, чим пізніше вона познайомитися, тим краще для її здоров'я. А ось такий варіант батончика їй дуже подобається. Обов'язково приготую їй в найближчі вихідні.
фото
Ольга
Звичайно ж привернула назва, зараз здорове харчування це не тільки модно, це увійшло в наш побут. Обов'язково спробую зробити такі батончики в домашніх умовах, я раніше робила щось подібне, але це були цукерки на основі меду з додаванням лимонного соку, сухофруктів, горіхів, до речі сюди також можна додати ложечку меду, буде смачно.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com