Рулет з лаваша з крабовими паличками



Рулет з лаваша з крабовими паличками


Рулети з тонкого вірменського лавашу на наших столах стали частими гостями і гідною альтернативою іншим закускам. Готувати їх просто і швидко, але я це робила не часто. Чому? Не люблю, коли верхній шар лаваша стає занадто вологим від начинки. Трохи поекспериментувавши, я знайшла вихід із ситуації.

Домогтися золотистої скоринки верхнього шару рулету і зберегти соковитість начинки, виявилося досить просто. Потрібно всього лише запекти рулет з лаваша в духовці.

Інгредієнти:
— 1 тонкий лаваш;
— 5 курячих яєць;
— 200 г крабових паличок;
— 1 банка рибних консервів в олії (скумбрія, сардина, тунець);
— майонез;
— пучок кропу.

Приготування рулету з лаваша в духовці.


Отже, приступимо до приготування начинки. Чотири курячі яйця відправляємо в каструлю варитися. Крабові палички подрібнюємо, використовуючи для цього дрібну тертку. Щоб це вийшло легко і просто, не потрібно їх сильно розморожувати.

11


Круто зварені і охолоджені яйця теж тремо на тій же тертці.

22


Рибні консерви можна просто пом'яти виделкою, але я не люблю, коли в начинці трапляються кісточки, тому я поклала шматочки риби в блендер.

33


Перетворила в однорідну пастоподібну масу.

44


Консервну пасту і майонез додаємо до яєць і крабовим паличкам. Майонезу має бути стільки, щоб начинка не була сухою, але і не була занадто рідкою.

55


Останній, але не менш важливий інгредієнт начинки – кріп. Його миємо, дрібно рубаємо, додаємо до решти інгредієнтів і ретельно перемішуємо.

66


Ось, що у результаті повинно вийти.

77


Лаваш розстилаємо на столі і смачним шаром викладаємо на нього начинку.

88


Потім згортаємо в рулет і кладемо у форму або на деко.

99


Одне куряче яйце (пам'ятаєте, воно у нас залишилося сирим?) збиваємо виделкою. Цим змащуємо яйцем рулет і відправляємо його в холодну духовку запікатися при 150-180 градусів. Під час запікання я ще два рази змащувала рулет яйцем для рум'яної скоринки.

1010


Через 20-30 хвилин рулет готовий.

1111


Плюс такого приготування – рум'яна скориночка і соковита начинка всередині. Мінус – доведеться готувати трохи довше, але воно того варто. Рулет в нашій родині припав до смаку і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок