Відкрити категорії

Куряча печінка з підливою


Куряча печінка з підливою


Весело, смачно і корисно – це саме про цей рецепт. Продукти всі, що є під рукою, і з них можна буквально творити чудеса. Куряча печінка, приготована з овочами, стане прекрасним доповненням і прикрасою будь-якої каші. Ось сьогодні ми і приготуємо!

Інгредієнти:
— 250 г курячої печінки;
— 100 г цибулі;
— 100 г болгарського перцю;
— 100 г селери;
— 100 г помідорів;
— 2 ст. л. оливкової олії;
— 2 ст. л. кефіру;
— 1 склянка гречки;
— 2 склянки води;
— 50 г цибулі.

Приготування курячої печінки.


Якщо печінка свіжа, тут досить видалити жовчний міхур, жирки і печінку промити. Але на сковороду не кладемо – нехай позбавиться від вологи. Не ріжемо!

11


Серед овочів особливе місце займає цибуля. Дрібно ріжемо соломкою.

22

Рекламний блок
Жодну страву, майже, я не обділяю болгарським перцем. А тут, крім смаку, він покликаний буде зробити апетитніше зовні страву. Наріжемо соломкою.

33


А яка підлива без помідорів! Можна і аджики капнути, але краще це будуть часточки помідорів.

44


Так і без селери не обходжуся в таких випадках. Але селера на цей раз у мене стеблинкою. Смачна, особливо, якщо не переварити. Тонко наріжемо.

55


Що далі? Гріємо сковороду, щоб злегка припустити печінку. Оливкову олію трохи нагріваємо і кладемо шматочки курячої печінки, потім додамо лук і перець.

66


Потім додамо сюди всі інші овочі. Як тільки все трохи позолотиться, відправимо в сковороду печінку, і майже відразу убавимо вогонь.

77


Накривши кришкою, тушкуємо все, в кінці додавши кефір.

88


Готово!

Рекламний блок
Куряча печінка з підливою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua