Шаурма з рибою



Шаурма з рибою


А давайте завернемо в лаваш рибу і доповнимо її овочами, маринованою цибулею та зеленню. Такого варіанту рецепта шаурми, думаю, ви ще не пробували. Ділюся!

Я б назвала це блюдо ще «шаурма для дівчаток», оскільки кількість шкідливих для фігури продуктів, властивих класичній, тут зведено до мінімуму. Зате максимум користі від овочів і зелені.

Такі лавашики відмінно підійдуть в якості легкого перекусу на швидку руку.

Інгредієнти:
філе будь-якої білої риби (у мене тріска) – 300 г;
лаваш тонкий – 2 шт.;
цибуля біла – 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
лимон;
кріп, петрушка;
сіль;
лимонний перець (або приправа для риби);
олія оливкова.

Приготування шаурми з рибою.


Рибу солимо, перчимо, посипаємо приправою.

11


Обсмажуємо на сковорідці цілим шматком (або половинками, якщо велика) з двох сторін. При перевертанні будьте максимально обережними, щоб не розвалилася.

22


Цибулю ріжемо тонкими кільцями.

33


Обдаємо окропом, маринуємо 15 хвилин в лимонному соку. Можна, зрозуміло, цього і не робити, якщо любите «кусючу» цибуля.

Помідори ріжемо кружальцями. Зелень підійде будь-яка, яку любите до риби. Беремо лаваш, змащуємо його поверхню сумішшю оливкової олії і лимонного соку. Можна додати крапельку майонезу або сметани.

44


Зверху – зелень.

55


Викладаємо на лист лаваша кільця цибулі і помідори.

66


Потім рибу.

77


Акуратно загортаємо вміст в лаваш. Обсмажуємо з двох сторін на сковорідці з олією.

88


Вогонь повинен бути середній, наприкінці накрити кришкою, дати потомитися хвилин 10. Приємного всім смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок