Відкрити категорії

Відбивні зі свинини




Відбивні зі свинини у власному приготуванні, свого роду – «паличка-виручалочка», дуже проста, незамінна і зручна. Набивши руку, на приготування не буде йти багато часу. М'яке соковите м'ясо, приголомшлива хрустка скоринка. А все разом - шедевр, доступний кожному.

Інгредієнти:
м'ясо (свинина) - 350-400 г м'яса;
яйце – 2 шт.;
борошно – 1 стакан;
рослинна олія для обсмажування;
сіль, перець;

Покрокові дії приготування відбивних.


М'ясо беремо з жировою прослойкою, тоді результат вийде чудовим! Нарізаємо порційними шматками.

Тепер треба кожен шматок відбити кухонним молоточком. Чим шматочок буде тонше, тим менше часу піде на його приготування. Можна покласти м'ясо в харчову плівку, щоб сік не розприскувався по столу. Не треба докладати великих зусиль, акуратно відбиваємо шматочки з двох сторін.

1


Приправляємо шматочки сіллю перцем. Починаємо займатися приготуванням панірування.

2


Розбиваємо в першу миску яйце. Збиваємо до утворення пишноти блендером (на маленькій швидкості) або віночком. В другу миску всипаємо борошно, до цього слід просіяти.

3


Тепер справа за малим: кожен шматочок відбивної повністю обвалюємо в тарілці з борошном. Злегка струшуємо.

4


Слідом занурюємо його в збиті яйця. Гарненько просочуємо яєчною масою з двох сторін. Піднімаємо шматочок, даємо трохи рідини стекти.

5


Потім повторюємо процедуру з борошном.

6


У розігріту сковороду, вливши трохи рослинного масла, викладаємо відбивні. Смажимо на середньому вогні.

7


Періодично піднімаючи відбивну виделкою, перевіряємо готовність за кольором. Як колір стане золотим, перевертаємо на інший бік.

8


Обсмажуємо таким же способом зворотний бік відбивною. Викладаємо на паперові серветки, щоб видалити зайвий жир.


Відбивні зі свинини
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com