Салат зі щавлем



Салат зі щавлем


Рецепт цього салату, зізнаюся, чистої води експеримент, до якого я все ж ретельно готувалася і продукти все купувала спеціально (ну крім щавлю, зрозуміло).

Найголовніше, що результатом виявилася задоволена не тільки я – друзі, до приходу яких я приготувала в числі інших смаколиків і цей салат, на столі примітили його першим – вже дуже він, такий яскравий і красивий, виділявся на тлі м'яса і гарніру. Смак вийшов чудовий – так всі дружно і сказали.

Відразу хочу відзначити, що в поєднанні з запропонованими продуктами крім щавлю в цьому салаті відмінно буде відчувати себе також шпинат, рукола або інші види салатної зелені. Хоча смак, звичайно ж, буде зовсім іншим.

Інгредієнти:
— пучок щавлю;
— помідор 1;
— 150 г бринзи;
— 7 перепелиних яєць;
— 1 ст. л. французької гірчиці;
— 1 ст. л. оливкової олії;
— щіпка солі;
— кілька пір'їнок зеленої цибулі.

Як приготувати салат зі щавлем з фото.


Листочки щавлю потрібно ретельно перебрати, промити і дати їм обсохнути. Потім їх слід просто порвати руками і викласти в салатник. Туди ж відправляємо і подрібнені пір'я зеленої цибулі.

11


Помідор нарізаємо досить великими шматками і викладаємо його до зелені.

22


Окремо змішуємо гірчицю в зернах, оливкову олію і дрібку солі.

33


Отриманим соусом заливаємо зелень з помідорами і перемішуємо.

44


Бринзу нарізаємо невеликими кубиками.

55


Очищаємо від шкаралупи крихітні перепелині яйця і розрізаємо їх навпіл.

66


На плоске і широке блюдо викладаємо спочатку вже заправлений салат, а зверху половинки яєць і шматочки бринзи. От і все. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок