Відкрити категорії

Салат з грибами і кукурудзою


Салат з грибами і кукурудзою


Не знаю, як ви, а я не можу жити без всіляких салатів. Навіть певний спосіб живлення не зупиняє мене в експериментах. Сьогоднішній рецепт комусь здасться варіантом всюдисущого «Олів'є», для мене він став просто смачним, не схожим ні на який інший салат.

Інгредієнти:
- 5 бульб картоплі;
- 1 довга морква;
- 310 г печериць;
- 1 цибулина;
- 1 невеликий свіжий огірок;
- 1 маринований огірок;
- 110 г консервованої цукрової кукурудзи;
- трохи майонезу;
- сіль, чорний перець за смаком.

Як приготувати салат з грибами і кукурудзою.


Традиційно, в салатах, де присутня картопля і морква, приготування починаємо з їх варіння.

Поки готуються овочі, гриби промиваємо під проточною водою і очищаємо, нарізаємо дрібним кубиком. Обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла до злегка коричневого кольору.

11

Рекламний блок
Цибулю нарізаємо також дрібно, обсмажуємо її до кольору грибів, потім з'єднуємо їх разом.

22


Відварену картоплю і моркву остуджуємо, позбавляє від шкірки.

33


Нарізаємо дрібним кубиком. Додаємо півтори столових ложки рослинного масла, ретельно перемішуємо.

44


Свіжий огірок, також і маринований, нарізаємо таким же розміром, як і попередні овочі.

55


Обсмажені гриби з цибулею, викладаємо в миску. Кладемо трохи кукурудзи, салат солимо, перчимо, додаємо майонез. Всі складові гарненько перемішуємо.

66


Виходить дуже ситна страва до обіду або вечері.

Рекламний блок
Салат з грибами і кукурудзою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com