Куряче філе з помідорами



Куряче філе з помідорами


Інгредієнти:
Курячих грудок без кісток (філе) - 1 кг,
Помідорів - 0.5 кг,
Сир твердих сортів - 100 г,
сіль за смаком,
спеції (різніі за смаком),
рослинна олія для змащування дека.

Спосіб приготування:
Філе трохи відбити. Бажано з двох сторін.

11



Потім викласти шматочки на деко змащене маслом. Або можна і на тарілку, якщо будете запікати страву в мікрохвильовці. При цьому внизу повинна виявитися та сторона грудки, яка йде ззовні - з плівкою. Посолити філе, поперчити та додати, за смаком та вподобаннями різні сухі спеції. У мене чорний свіжезмелений перець і листочки базиліку. Можна додавати гострі приправи, якщо Ви любитель такої їжі.

22



Миємо, сушимо та робимо нарізку з помідорів, рівними тонкими скибочками.

33



Викладемо шматочки томатів зверху на відбите філе. Посипаємо помідори нарізаною свіжою зеленню - у мене петрушка. Це зробить нашу курочку не просто ароматною і смачною, але ще й гарною.

4



І після цього посипаємо зверху помідори тертим сиром. Можна внести трохи італійського акценту, використовуючи шматочки моцарели. Запікаємо страву в духовці, попередньо розігрітій до 190 градусів Цельсія, протягом 20 хвилин. У разі мікрохвильовки (наприклад, в офісі), режим підбирайте самостійно.

5



6



Подають таку курочку зазвичай з овочевою нарізкою, але її можна їсти і без гарніру. Всі інгредієнти прості і доступні, тому я рекомендую порадувати себе і своїх близьких найближчим часом.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок