Курячі нагетси з сиром



Курячі нагетси з сиром


Інгредієнти:
800 гр. - курячого філе,
200 гр. - сиру твердих сортів,
три яйця,
панірувальні сухарі з половини батона,
сіль,
рослинна олія - тільки для смаження.

Як приготувати курячі нагетси з сиром.


Куряче філе потрібно розморозити, але щоб легше різалося зробити це потрібно не до кінця. Під час подальшої обробки воно остаточно розтане. Отже, філе ріжемо на маленькі шматочки. Сир охолоджуємо ітремо на дрібній тертці. Беремо будь-який сир твердих сортів, який вам подобається на смак.

11



22



Змішуємо шматочки філе з тертим сиром. Виходить своєрідний фарш. Солити потрібно за необхідністю, в сирі може і вистачить солі. А яйця розбиваємо в глибокий посуд, солимо, перчимо і добре збиваємо виделкою. З фаршу формуємо кульку. І добре змочуємо її в яйці з усіх боків.

33



Потім обвалюють у панірувальних сухарях. При цьому трохи придавлюємо формуючи котлету. Сухарі найкраще готувати з батона. Просто сушимо і пропускаємо їх через м'ясорубку. За смаком, сухарі можна додати смажені насіння кунжуту. Використовуємо весь фарш і паніруємо відразу всі нагетси. Щоб потім не витрачати на це час.

44



55



Смажимо з двох сторін у маслі. На середньому вогні або трохи сильніше. Час смаження з кожної сторони близько дві хвилини.

66



Подають нагетси гарячими. Щоб не перевантажувати організм по повній програмі на гарнір краще подати овочі.

77



Ця страва може прикрасити не тільки сімейну вечерю. Вона стане дуже хорошим гарячим на будь-якому святковому столі.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок