Салат з мівіни



Салат з мівіни


Цей салат можна зробити влітку на дачі, коли немає сил на приготування страв складніше. Продукти для цього блюда доступні завжди, і не треба біля плити стояти довго, так як цей салат готується дуже швидко. Салат з мівіни люблять і діти і з задоволенням його їдять.

Салат з мівіною, не підійде для святкового столу або прийняття гостей, бо занадто вже простий, але для сімейної вечері, як додатковий гарнір дуже навіть до речі. Його можна подавати не тільки до основного блюда, але і як «самотню» страву, адже салат поєднує в собі достатню кількість калорій для надання енергії протягом цілого робочого дня.

Але, потрібно помітити, що салат з мівіною довго не стоїть, точніше він втрачає свої первинні смакові якості, якщо стоїть більше трьох годин. Рекомендую їсти відразу після приготування, так навіть смачніше.

Інгредієнти:
1 пачка вермішелі швидкого приготування типу "Мівіна";
1 невеликий свіжий огірок;
1 невелика цибуля;
3 відварених сосиски або пару невеликих сардельок;
3 шт. варених яйця;
200 г майонезу.

Як зробити салат з мівіни.

Першим ділом треба покришити суху вермішель швидкого приготування (в нашому випадку одна пачка мівіни). Покласти вермішель в глибоку тарілочку, заправити половиною склянки майонезу, всипати спеції з упаковки, гарненько перемішати вермішель з майонезом і залишити години на 2-3, щоб вона набухла і просочилася. Поспішати не можна, інакше суха вермішель буде відчуватися в салаті.

1

 

2

 

3


А якщо приготувати все правильно - гості ніколи не дізнаються, з чого зроблений салат. За смаком він чимось нагадує олів’є. І, до речі кажучи, є подібні рецепти з мівіни, в яких замість сосисок і сардельок люди додають копчену ковбасу, вуджене м'ясо курки, а деякі навіть кальмарів або крабові палички. Думаю, що смак від подібних експериментів не постраждає.

Потім зварити круто 3 яйця, відварити 3 сосиски або пару невеликих сардельок. Почистити цибулину, все дрібно порізати, покришити огірок.

4

 

5

 

6

 

7


Змішуємо всі інгредієнти в глибокій посуді. Обов'язково додаємо майонез, щоб салат не був сухим (мівіна вбирає майонез дуже сильно).

8


Сіль в салат не додаємо, так як приправа з мівіни досить солона і містить підсилювач смаку. Хто принципово не вживає таку хімію, може не використовувати і тоді солити салат на смак, враховуючи, що сосиски або сардельки теж можуть бути солоними і містити підсилювачі смаку. Подаємо салат з мівіни і сосисок до картопляного пюре або як самостійне блюдо.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок