Котлети з грибами



Котлети з грибами


Інгредієнти:
м'ясо свинини - 300 г.,
філе курки - 300 г.,
суміш грибів - 300 г.,
сіль та перець, рослинна олія,
цибуля - 1 шт.,
петрушка - пучок,
яйце - 1 шт.

Спосіб приготування:
М'ясо свинини та курки подрібнюємо в м'ясорубці.

фото 1фото 1



Гриби потрібно дуже дрібно нарубати і пересмажити з цибулею, нарізаною кубиками. В обсмажені гриби можна додати ложку смачної сметани чи масла в кінці приготування. Для смаку.

фото 2фото 2



Перемішуємо м'ясний фарш з грибами, не забуваємо присолити і приперчити. Додаємо та вмішуємо дрібно посічену зелень і яйце.

фото 3фото 3



фото 4фото 4



Формуємо кругленькі котлетки, обвалюємо в борошні і смажимо.

фото 5фото 5



фото 6фото 6



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок