Італійське рагу



Італійське рагу


Безсумнівно, італійці розуміють в їжі. Тому ми вам запропонуємо кулінарний рецепт італійської кухні.

Інгредієнти.
- 2 великих яловичих стейка;
- 2 консервованих червоних перця;
- 2 банки артишоку;
- 1 баночка сушених помідорів;
- 2 головки цибулі - нарізані на четвертинки;
- бульйон;
- зелень петрушки;
- 6 зубчиків часнику очистити;
- 1 склянку вина (білого або червоного);
- 2 столові ложки борошна, сіль і чорний мелений перець за смаком;
- яєчна локшина.

Як приготувати рагу.
Розігріти духовку до 135 градусів. Покладіть м'ясо у велику миску. Додати консервований перець, осушені артишоки і сушені помідори.

1


Залити суміш висушених помідорів зверху. Додати цибулю, часник і бульйон. Миску з м'ясом залиште в духовці протягом чотирьох годин.

2


Коли пройде час, переконайтеся, що м'ясо буде готове. Якщо ще ні, відправити його назад протягом ще 30 хвилин. З шумівкою видалити овочі і помістіть їх в миску. Візьміть м'ясо, тільки в іншому шарі. Приготувати яєчну локшину відповідно до вказівок і залиште в стороні.

3

 

4

 

5


Змішати борошно з половиною рідини від приготовленої їжі і відкладіть в сторону. Для іншої половини, де залишилася рідина, додати вино і довести до кипіння на сильному вогні.

6

 

7


Додати решту борошна. Мета полягає в тому, щоб отримати густу консистенцію, що нагадує соус. Розкладіть варену локшину на великий і красивій тарілці. На ній розкласти нарізані шматки м'яса. Зверху покласти овочі і залити готовим соусом. Нарізати петрушку і посипати зверху.

8

 

9



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок