Спагеті з баклажанами



Спагеті з баклажанами


Інгредієнти:
400 г спагеті;
1 банку рубаних помідорів у власному соку (400 г);
1 банку баклажанів по-тосканськи;
4-5 гілочок базиліка;
2 зубчики часнику;
3 ст. л. оливкової олії;
морська сіль, мелений чорний перець.

Приготування:
1. Поставте на сильний вогонь велику каструлю з 4 л відфільтрованої або бутильованої води. Доведіть до бурхливого кипіння, всипте 4 ч. л. солі і покладіть спагеті. Перемішайте. Варіть згідно інструкції на упаковці, але на 3 хв. менше зазначеного часу.

11


2. Поки варяться макарони, приготуйте соус. Очистіть і наріжте тонкими кружечками, часник. У сотейнику розігрійте оливкову олію, покладіть часник і обсмажуйте 30 сек.

22


3. Додайте в сотейник до часнику помідори разом з соком і приблизно півсклянки рідини від варіння спагеті, доведіть майже до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімального.

33


4. Спагеті відкиньте на друшляк. Викладіть в сотейник з томатним соусом, перемішайте і залиште нудитися на 3-5 хв. Видаліть стебла базиліка (вони не знадобляться), листочки дрібно наріжте.

44


5. Відкрийте банку з баклажанами по-тосканськи і прогрійте прямо в банку або переклавши у форму в гарячій духовці, 5 хв.

55


6. Підігрійте тарілки. Викладіть на них спагеті у вигляді «гнізд», в середину - баклажани. Посипте нарізаним базиліком.

66



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок