Свинина з квасолею



Свинина з квасолею


Інгредієнти:
400 г свинячого карбонаду;
1 банка (400 г) білої квасолі;
1 великий червоний солодкий перець;
2 см свіжого кореня імбиру;
2 зубчики часнику;
3-4 стебла зеленої цибулі;
100 г паростків сої або золотистої квасолі;
3 ст. л. соєвого соусу;
рослинна олія;
сіль.

Приготування:
1. Наріжте свинину невеликими кубиками. Полийте соєвим соусом і 1 ст. л. рослинного масла. Дайте постояти, поки готуєте інші продукти.

11


2. Очистити перець від насіння, видаліть перегородки. Наріжте м'якоть довгою соломкою. Якщо паростки сої (квасолі) занадто довгі, розріжте їх навпіл. Це зручно робити ножицями.

22


3. Білу частину цибулі наріжте кружальцями, зелену - навскоси шматочками завдовжки 2 см. Очистити імбир і наріжте дуже тонкою соломкою. Часник роздушіть, очистити і дуже дрібно порубаєте. Квасолю відкиньте на друшляк і добре обсушити.

33


4. Коли всі підготовлені продукти, поставте вок або велику сковороду на сильний вогонь і добре розжарте. Налийте трохи олії і порціями, весь час перемішуючи, обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку.

44


5. Коли все м'ясо готове, долийте в вок масло і обсмажте червоний перець, приблизно 2 хв. Посипте перець білою частиною зеленої цибулі, імбиром і часником, обсмажуйте 1 хв. Поверніть в вок м'ясо, додайте квасолю і зелений лук. Влийте 0,5 склянки води, готуйте 3 хв.

55


6. Додайте в вок паростки, перемішуйте на сильному вогні 30 сек. Посоліть, перемішайте і зніміть з вогню. Подавайте негайно.

66



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок