Відкрити категорії

Класична берлінська рулька Айсбайн


Класична берлінська рулька Айсбайн


Інгредієнти:
1 свиняча рулька (близько 1 кг)

Рекламний блок
1 морква
100 гр кореня селери
1 цибулина
3 зубчики часнику
сіль
2 лаврових листа
1 ч.л. горошин чорного перцю
кмин
2 бутончики гвоздики
1 ст.л. цукру
Півсклянки темного пива

Приготування.
Рульку вимити, шкурку почистити ножем. Моркву, селеру, цибулю і часник почистити і крупно порізати.

Рульку покласти в каструлю з холодною водою, довести до кипіння, зняти піну. Посолити за смаком, додати коріння, часник, лавровий лист, кмин, перець, гвоздику, зменшити вогонь і варити 2 години.

Рульку вийняти з бульйону, укласти у форму, накрити фольгою, готувати в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Цукор змішати з пивом. Зняти фольгу, запікати рульку ще 20 хвилин, кожні 3-4 хвилини поливаючи сумішшю пива і цукру до утворення рум'яної скоринки.

Смачного!

Рекламний блок
Класична берлінська рулька Айсбайн


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com