Відкрити категорії
Курячі шніцелі
- Переглянути -
Переглядів: 7 222   |  Коментарів 0
Класична берлінська рулька Айсбайн


Інгредієнти:
1 свиняча рулька (близько 1 кг)
1 морква
100 гр кореня селери
1 цибулина
3 зубчики часнику
сіль
2 лаврових листа
1 ч.л. горошин чорного перцю
кмин
2 бутончики гвоздики
1 ст.л. цукру
Півсклянки темного пива

- Переглянути -
Переглядів: 8 095   |  Коментарів 0
Шпецле з печерицями і беконом


Інгредієнти:
Для шпецлей:
200 гр. борошна
2 яйця
50 мл. молока
50 мл. мінеральної води з газом
сіль

також:
200 гр. печериці
1 цибулина
80 гр. бекону (копченої шинки)
зелень

- Переглянути -
Переглядів: 6 112   |  Коментарів 0

Німецька кухня кулінарні рецепти.

Німецька кухня це збірне поняття, яке об'єднує самостійні і самобутні кухні різних регіонів єдиної держави Німеччини. Кажучи про традиції німецької кухні ми маємо на увазі загальні правила приготування і вживання їжі для всього німецького народу.

Для німецької кулінарної традиції характерно вживання м'яса в їжу. Улюблене м'ясо для німців - це свинина. Підраховано, що середньо статистичний житель Німеччини вживає в рік не менше 84 кілограм свинини.

Така самовіддана любов німців до м'яса вилилася ще одну традицію - ковбасні вироби. У рецептах німецької кухні існує величезний вибір способів приготування домашньої ковбаси та сосисок. У Німеччині виробляють і вживають в їжу не менше 1500 видів ковбасних виробів.

Думаємо, багато хто з вас чули про знамениті німецькі сосиски та ковбаси. Кулінари виготовляють ковбаски з свинячого або яловичого фаршу. Обов'язковим компонентом ковбасок є часник і коріандр, а так само інші прянощі і спеції.

Серед страв німецької кухні не рідко зустрічаються овочеві складові. Овочі подають як гарнір або основних страв, а так само варять з ними супи-пюре. Овочі-лідери - морква, боби, звичайно ж картопля, горох, шпинат, томати, огірки і найулюбленіша усіма німцями капуста.

Улюблений рецепт німецької кухні для всіх жителів - квашена капуста. Не одне справжнє застілля не обходиться без цього овочу. Під час традиційної трапези вам подадуть відварну картоплю із смаженим салом та цибулею, а так само квашену капусту. Свинина, квашена капуста, картопля і хліб. Ось основа раціону будь-якого громадянина.

Всього налічується більше 600 видів різних хлібобулочних виробів в кулінарній традиції. Великою популярністю користується чорний або житній хліб, а знаменитий хліб Пумперникель печуть додаючи насіння соняшника чи гарбуза. Що особливо цікаво.

Неможливо пройти повз питних традицій німців. Кожна трапеза в традиційному будинку не обходиться без знаменитого короля напоїв - пива. Більшість німців безмежно любить такий сорт пива як пільзнер. Жителі південних районів здавна варять пшеничне пиво лагер. Баварія - це регіон, який знаменитий своїм знатним пивним напоєм.

Існує ще один популярний сорт пива - кельш або альтиб, цей вид пива варять у місті Кельні.

Традиція прийому їжі наказує їсти не менше, ніж п'ять разів на день, причому повсякденна трапеза повинна складатися не менш як з 5-6 страв. Першим подають суп, а потім основне страви, до якого додають 3-4 закуски. Це може бути і квашена капуста, сир, овочеві салати або просто тушковані овочі.

Контакти: shefkuhar2@gmail.com