Корж селянський



Корж селянський


Інгредієнти:
1 склянка кефіру,
1 ч. л. без гірки харчової соди,
0,5 ч. л. солі,
1 куряче яйце,
2,5 склянки борошна,
рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:
У кефір додаємо харчову соду, солимо за смаком, додаємо яйце, розмішуємо і залишаємо на пару хвилин, поки не з'явиться піна.

Корж селянський



Додаємо борошно, щоб вийшло м'яке тісто (м'якше, ніж на пельмені). Чим м'якше тісто, тим пишніше коржі.

Корж селянський



Тісто ділимо на три частини. Формуємо качалкою або руками 3 кружальця товщиною близько 0,5-0,7 см.

Корж селянський



Їх можна наколоти виделкою, щоб тісто сильно не підіймалось. Сковороду з рослинним маслом нагріти. Рослинна олія для смаження має покривати сковороду тонким шаром. Вогонь зменшити (трохи менше середнього) і смажити в олії з обох сторін по 2 хвилини до зарум'янювання (або під кришкою на маленькому вогні по 3 хвилини).

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок