Відкрити категорії

Пампушки з часником


Пампушки з часником


Інгредієнти:
Для тіста:
молоко - 250 мілілітрів,
яйце - 1 шт.,
борошно - 500 г,
дріжджі - 30 г,
рослинне масло - 2 столових ложки,
цукор - 1 ст. л.,
сіль - 1 ч. л.
Для соусу:
м'ясний бульйон - 2 столові ложки,
рослинна олія - 2 ст. л.,
часник - 3-4 зуб.,
зелень - 1 пучок,
сіль - 1/2 ч.л.

Спосіб приготування:
Молоко трохи підігріти до теплого стану. Додати у молоко дріжджі, яйце та цукор, посолити і влити рослинне масло, все ретельно перемішати. Додати просіяне борошно і замісити не дуже туге тісто.

Пампушки з часником

Рекламний блок

Накрити тісто рушником і поставити в мисочці в тепле місце десь на 1 годину. Тісто має поступово збільшитися в об'ємі майже вдвічі.

Пампушки з часником



Коли тісто підійде, обім'яти його і розділити на кульки, викласти у форму, змащену рослинним маслом, змазуючи при цьому кожну кульку, щоб потім вони легко розділились.

Пампушки з часником



Накрити рушником і дати тісту підійти 10-15 хвилин.

Пампушки з часником



Випікати пампушки в духовці при температурі 180 градусів до готовності.

Тим часом приготуйте соус. Для цього часник подрібніть за допомогою часночниці і змішайте з сіллю. Додайте подрібнену зелень, рослинне масло і м'ясний бульйон. Все ретельно перемішайте.

Пампушки з часником



Випечені пампушки, ще гарячими змастити часниковим соусом. І можна теплими подавати до столу.

Пампушки з часником



Смачного!

Рекламний блок
Пампушки з часником


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua