Млинці з сиром і петрушкою



Млинці з сиром і петрушкою


Інгредієнти:
Яйця - 3 шт.,
Коров'яче молоко - 1,5 склянки,
Твердий сир - 150 г,
Борошно вищого гатунку - 1 склянка,
Часник - 1 зубчик,
Петрушка - 1 пучок,
Цукор - 1 ч.л.,
Олія - 2 ст.л.
Сіль.
Масло вершкове.

Спосіб приготування:
Спочатку потрібно на дрібній тертці натерти охолоджений твердий сир.

1



Дрібно нарубати петрушку та часник.

2



В охолоджені яйця додати по щіпці солі та цукру та збити міксером до пишного стану піни.

3



Додати спочатку до збитих яєць половину молока кімнатної температури. Додати проіяне борошно та знову збивати міксером. При цьому влити поступово все молоко, додати зелень та сир і олію.
Вимішати тісто, щоб не було в ньому грудочок.

4



5



6



Смажити потрібно млинці на розігрітій і змащеній маслом (перший раз!) сковороді з обох сторін.

77



Готові млинці можна змащувати маслом, але це за Вашим бажанням.

8



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок