Рисові млинці з грибами
Інгредієнти:
рисовий папір
Шампіньйони - 500гр (або гриби шитаки)
цибуля 1шт
Олія для смаження
сіль, перець.
Спосіб приготування:
Гриби помити, почистити, дрібно порубати
(якщо використовуєте шитаки, то їх необхідно залити окропом)
Обсмажити на рослинній олії.
Додати дрібно нарізану цибулю.
Рисовий папір покласти на рівну поверхню.
З двох сторін змочити водою.
Почекати пару хвилин.
Викласти начинку і щільно скрутити рулетиком.
Обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Викласти рулетики на паперовий рушник, для того, щоб прибрати зайвий жир.
Добре смакує з свіжими овочами та сметанним соусом.
Начинка для млинців може бути різна: гриби, м'ясо, картопля, капуста.
Смачного!