Рисові млинці з грибами



Рисові млинці з грибами


Інгредієнти:
рисовий папір
Шампіньйони - 500гр (або гриби шитаки)
цибуля 1шт
Олія для смаження
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Гриби помити, почистити, дрібно порубати
(якщо використовуєте шитаки, то їх необхідно залити окропом)
Обсмажити на рослинній олії.
Додати дрібно нарізану цибулю.

Рисовий папір покласти на рівну поверхню.
З двох сторін змочити водою.
Почекати пару хвилин.
Викласти начинку і щільно скрутити рулетиком.

Обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Викласти рулетики на паперовий рушник, для того, щоб прибрати зайвий жир.

Добре смакує з свіжими овочами та сметанним соусом.

Начинка для млинців може бути різна: гриби, м'ясо, картопля, капуста.

Смачного!


Рисові млинці з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок