Млинцевий торт з бананів



Млинцевий торт з бананів


Млинцеві торти готують з млинців – дріжджових або прісних. Їх збирають один на один, промазуючи начинкою. Начинка може бути різна. Наприклад, можете зробити торт з варенням, рибою, солодких соусів, грибами або навіть з м'ясом. Але пам'ятайте, що начинку необхідно робити густою, оскільки інакше вона може просто витекти і шари просочаться нерівномірно. Сьогодні пропонуємо вам млинцевий торт, який готується з бананів.

Такий десерт люблять багато. А особливо смачним він стає, якщо додати йогурту, глазурі і трохи волоських горіхів. Вийде чудово! Торт буде досить солодким і відмінно підійде до чаю або кави. При цьому готувати його не просто, але результат вас порадує – ви зробите свіженький торт, який буде набагато смачніше магазинних ласощів. Такий десерт ви не зможете з'їсти занадто багато, а тому їм можна нагодувати всю сім'ю і друзів. Загалом, якщо у вас намічається свято, то обов'язково приготуйте цей десерт, гості точно оцінять!

Інгредієнти:
Бананові млинці:
1 банан (дозрілий);
95 гр. борошна;
1/4 ч. л. солі;
2 ст. л. коричневого цукру;
4 яйця;
1/2 ч. л. ваніліну;
4 ст. л. вершкового масла;
щіпка меленої гвоздики;
1/2 ч. л. кориці;
235 мл молока;
1/4 ч. л. мускатного горіха.

Начинка:
345 г звичайного йогурту;
1/2 ч. л. ваніліну;
225 г вершкового сиру;
65 г цукру.

Глазур:
50 г коричневого цукру;
120 мл жирних вершків;
15 г вершкового масла;
1/2 ч. л. ваніліну;
50 г волоських горіхів (необхідно подрібнити).
сіль.

Готуємо млинцевий торт з бананів з йогуртом і глазур'ю з волоського горіха.


Збийте в блендері банан в пюре, потім додайте туди вершкового масла та інші продукти для млинців.

11


Збивайте так, щоб вийшла однорідна маса.

22


Потім необхідно перелити тісто в будь-яку миску і закрити його харчовою плівкою. Потримайте тісто в холодильнику близько години. Коли воно охолоне, треба збити його гарненько і посмажити на розпеченій сковороді млинці.

33


Тепер вершковий сир гарненько збиваємо, акуратно всипаємо цукор, йогурт, а також ванілін. І знову збиваємо.

44


Потім наносимо цю начинку між млинцями, а крем, що залишився, можна нанести поверх десерту.

55


Щоб зробити глазур, візьмемо ручний міксер і перемішати в каструлі коричневий цукор, вершки, а також олію. Швидкість встановлюємо середню. Доводимо до кипіння, потім трохи зменшуємо вогонь і готуємо 10 хвилин, перемішуючи.

66


Далі солимо, додаємо ванілін і рубані горіхи. А потім відразу ж поливаємо зверху торт.

77


Можете потримати трохи десерт, щоб він добре просочився, і розрізати на порції!

88


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок