Відкрити категорії

Грибні млинці


Грибні млинці


Інгредієнти:
400 г борошна;
800 мл молока;
4 яйця;
50 г вершкового масла (плюс ще для смаження);
400 г печериць;
1 стебло цибулі-порею (тільки біла частина);
4-5 шматочків сушених білих грибів;
1 ч. л. цукру;
1 ч. л. розпушувача;
сіль;
рослинне масло.

Як приготувати.
1. Для пригріву видаліть у грибів нижню, жорстку частину ніжок. Капелюшки з рештою ніжками наріжте невеликими шматочками.

11


2. Розріжте стебло порею вздовж до середини, перевірте, чи немає між листям піску. Якщо є, промийте. Порей наріжте тонкою короткою соломкою.

22

Рекламний блок
З. У сковороді нагрійте олію, покладіть порей, через 5 хв. - гриби, посоліть. Обсмажуйте на сильному вогні, часто помішуючи, поки не випарується вся рідина.

33


4. Для млинців білі гриби зітреш в ступці в порошок або подрібніть в кавомолці, змішайте грибний порошок з борошном, сіллю і розпушувачем.

44


5. Збийте яйця з частиною молока і з цукром, поступово підсипаючи борошняну суміш і підливаючи молоко, що залишилося. Дайте тісту постояти 30 хв.

55


6. Викладайте на змащену вершковим маслом сковороду трохи пригріву, на нього виливайте млинцеве тісто, печіть млинці приблизно по 1 хв. з кожного боку. Подавайте гарячими.

66
Рекламний блок
Грибні млинці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com