Начинка для млинців із сиру



Начинка для млинців із сиру


Інгредієнти:
3 л незбираного не стерилізованого молока;
500 г жирної натуральної сметани;
4 жовтка;
100 г світлих родзинок;
50-100 г цукрової пудри;
100 мл сухого білого вина або міцно завареного чаю жасмин;
1 стручок ванілі.

Як приготувати.
1. Для сиру налийте молоко в широку каструлю. На невеликому вогні доведіть майже до кипіння і зніміть. Покладіть в гаряче молоко сметану і розмішайте віночком. Накрийте каструлю рушником і залиште в теплому місці на 8-12 год.

11


2. Поставте каструлю з отриманим кисляком на дуже слабкий вогонь. Якщо у вас газова плита, використовуйте розсікач. Готуйте, поки не почне відділятися сироватка (прозора рідина з зеленуватим відтінком). Не давайте суміші кипіти, інакше сир вийде гумовим! Прогрійте ще 4-5 хв. і зніміть з вогню.

22


3. Відкиньте сир на застелений кухонним (краще вафельним) рушником друшляк. Дайте стекти всій рідини, приблизно 2 г. Якщо хочете більш щільну консистенцію, зав'яжіть кінці рушники вузлом і підвісьте мішечок з сиром на 3-4 год. - стече набагато більше рідини. На сироватці, яка стекла, виходять дуже смачні млинці.

33


4. Ізюм залийте теплим білим вином або міцним чаєм. Дайте настоятися 20-30 хв.

44


5. Розрізати стручок ванілі уздовж навпіл і вискребіть насіння гострим ножем. Сам стручок не знадобиться - їм можна ароматизувати цукор в цукорниці. З'єднайте їх з жовтками і збийте міксером.

55


6. Додайте в жовткову суміш цукрову пудру до смаку (майте на увазі, родзинки теж досить солодкі). Збийте добіла і додайте в сир. Збийте все разом до однорідності. Родзинки обсушіть і також додайте в сир, ретельно перемішайте.

66



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок