Самі популярні спеції


Спеції - це практично будь-які запашні речовини рослинного походження, такі як: висушене листя, стебла рослин і кора дерева. За допомогою спецій ми можемо змінити смак, аромат і колір страви. Їх величезна кількість, але багато хто з нас навіть не здогадуються, яку спецію до чого додавати. Розглянемо основні спеції, які найчастіше використовують у приготуванні страв.

- Переглянути -
Переглянуло: 3406   |  Коментарів 0

Великодні яйця



За Великоднім обідом фарбоване яйце як головний символ Пасхи їдять першим. Його вручають всім гостям, подають жебраком, беруть з собою в церкву для освячення.

- Переглянути -
Переглянуло: 4278   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 2702   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 3119   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 3727   |  Коментарів 0