Сухофрукти



Сухофрукти


Не всяка курага може стати ласим шматочком. Особливо, якщо її обробили сірчистим ангідридом. Це робиться для того, щоб відлякати комах. Сірчистий газ - токсична речовина, яка може зруйнувати слизову шлунку. Як правило, така курага має блискучий вигляд. Краще, якщо сушений абрикос не демонструє глянець. Це говорить про те, що курагу сушили в природних умовах, на сонце. І в ній міститься максимум вітамінів.


Чим менше сушений абрикос, тим він корисніший. Щоб вибрати чорнослив, доведеться на нього злегка натиснути. Добрий врожай не тріскається і не виділяє сік. Зверніть увагу на колір. Правильна сушена слива ? чорний, як смола. Краще вибирати чорнослив з кісточкою. Що стосується родзинок, то найсолодші ягідки - світло жовтого кольору. У них міститься до 70% цукрів. Добре, якщо родзинки з хвостиками. Такі ягоди не проходять механічної обробки і зберігають найбільшу кількість корисних речовин.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок