Картопляні котлети



Картопляні котлети


Сьогодні готувала для своїх домашніх картопляні котлети. Мої хлопчики набагато краще їдять їх, ніж картопляне пюре в класичному вигляді. Ось і виходить, що я частіше готую картопляне пюре для приготування котлет.

За весь час моїх експериментів на кухні я пробувала різні рецепти картопляних котлет. Деякими рецептами я ділилася з вами раніше, але цей рецепт залишився без уваги і я поспішаю поділитися ним.

Думаю, мати під рукою рецепт приготування смачних і швидких картопляних котлет захоче більшість домогосподарок.

Інгредієнти:
— 2 склянки картопляного пюре;
— 2 склянки вівсяних пластівців;
— 3 цибулини;
— 3 яйця;
— 1 морква;
— 1,5 склянки води;
— сіль і чорний мелений перець за смаком;
— рослинна олія для смаження;
— борошно для панірування.

Спосіб приготування картопляних котлет.


Для приготування картопляних котлет необхідно мати під руками остигле картопляне пюре. Його ви можете спеціально зварити для приготування страви, а можете використовувати картоплю, яка залишилася після сніданку (у мене часто буває так, що я варю більше, ніж ми могли б з'їсти).

11


У картопляне пюре додаємо яйця.

22


Вівсяні пластівці заливаємо окропом і залишаємо остигати.

33


Додаємо сіль і чорний мелений перець.

44


Тим часом очищаємо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо кубиками, а моркву тремо на крупній тертці. Смажимо овочі в невеликій кількості рослинного масла до м'якості.

55


Картопляне пюре змішуємо з остиглою вівсянкою.

66


Додаємо злегка охолоджені смажені овочі. Масу перемішуємо і ліпимо з неї котлетки, які паніруємо в борошні і смажимо з двох сторін на сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Подаємо картопляні котлети в теплому або холодному вигляді. Прекрасним доповненням до цієї страви буде сметана або кетчуп. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Аня
До складу вегетаріанських страв яйця не входять.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок